RESTAURANG LÅNGA RADEN

Välkommen till Långa Raden, din oas för lunch och middag i hjärtat av Hotel Skeppsholmens vardagsrum. I vår hemtrevliga matsal kan du uppleva en smakresa som speglar vårt svenska matarv i en samtida enkelhet. Vår meny är skapad med omsorg och anpassad efter säsong, med råvaror som i stor utsträckning är närproducerade och handplockade från vår egen trädgård. Vi ser fram emot att välkomna dig till en kulinarisk upplevelse som hyllar svenska smaker i varje tugga.

INTERVJU MED ALEXANDER CARNOLF

– KÖKSCHEF RESTAURANG LÅNGA RADEN


Läs intervjun här

Frukost

Vi dukar upp ett noga utvalt utbud av bröd, pålägg, ägg, bacon, juicer samt ekologiskt & nybryggt kaffe och te.

Lunch

Njut av en lunch med klassiska svenska smaker baserade på säsongens bästa råvaror.

Middag

I restaurang Långa Raden är vår ambition att skapa en bekväm miljö där hotellgäster blandas med stockholmare och andra gäster från när och fjärran. Maten speglar vårt svenska matarv i modern enkelhet och tillagas med omsorg, av säsongens råvaror.

PRESENTKORT

Gör någon glad med en utsökt upplevelse på Långa Raden – den ultimata gåvan för att fira livets stora stunder.


Köp presentkort

UTSTÄLLNING

Välkommen till Hotel Skeppsholmen, där konst och gästfrihet förenas i vårt spännande samarbete med WEI, en dynamisk kreativ kollektivkraft. I vår matsal presenterar vi stolt en unik konstutställning skapad av WEI's talangfulla konstnärer och formgivare. Vi är glada att skapa en plats där konstnärlighet och god mat går hand i hand.

ÖPPETTIDER

Ring oss gärna på 08-4072300 om du vill veta dagens status.

Lunch
Måndag-Fredag kl 11.30 - 16.00

Lördag-Söndag 12.00 - 16.00

Middag

Måndag-Lördag 17.00 - 22.00

Söndag 17.00 - 22.00