Möten

Välkommen till Skeppsholmens trevligaste mötesplats där vi ser till att ditt möte blir både bekvämt och minnesvärt. Våra möteslokaler är utrustade med TV eller projektor för effektiva presentationer, och vi erbjuder även hybridmötesmöjligheter samt ljudpuck och kamera till möteslokalerna. I lokalen får du alltid tillgång till vatten, frukt och godis.

Njut av utsikten över vattnet eller trädgården och ta en avkopplande promenad runt ön, eller spela tennis om vädret tillåter. Vi ser fram emot att välkomna dig för en produktiv och trevlig vistelse hos oss!

För de som behöver stanna över natten erbjuder vi bekväma hotellrum för flerdagskonferenser eller för att börja dagen med en trevlig frukost i lugn och ro.

AKTIVITETER

Många skratt och lite mer avslappnad stämning ger konferensen det där lilla extra. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen och skapa en minnesvärd konferens.


Läs mer
Översikt lokaler
M2BioSkolU-bordGrupperMiddagStyrelseMingel
Sjöofficersmässen97 + 4010048326610032120
Skridskopaviljongen4650182430421875
Departementet282420
Commendanten261214
Matrosen228
Flottan208
Skeppsgossen155
Drabanten176
Amiralen228

MEDLEMMAR I SVENSKA MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotel Skeppsholmen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotel Skeppsholmen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Läs mer på www.svenskamoten.se