BRÖLLOP & VIGSEL

På Hotel Skeppsholmen arrangerar vi unika och oförglömliga bröllop, i en vacker, sjönära miljö, ett stenkast från city. På Hotel Skeppsholmen har vi stor vana att arrangera bröllop, stora som små. Arrangera vigsel eller bröllopsmiddag hos oss.

Skridskopaviljongen, tidigare kallat Kungliga skridsko- och roddklubbens paviljong, är en vacker tegelbyggnad på Kastellholmen. På 1860-talet när skridskoåkning var omåttligt populärt bland de högre samhällsskikten bildades Kungliga Skridskoklubben i Stockholm. Skridskopaviljongen blev då kungafamiljens värmestuga när det vilade mellan åken. Vi är stolta över att paviljongen än idag används för nöje och bjuder in till en av Stockholms vackraste matsalar med mycket historia. En perfekt matsal för det mindre bröllopet. I Skridskopaviljongen arrangerar vi bröllop för upp till 40 sittande gäster, alternativt 70 stående.

I Hotel Skeppsholmens huvudbyggnad ligger Sjöofficersmässen, en vacker matsal uppförd på 1800-talet. Här har sjöofficerare firat i över 250 år, något vi vill ta vara på. En ljus och praktfylld matsal med originaldekor och antika förnsterluckor skapar en varm och genuin miljö. Historiska detaljer möter samtida design i form av Claesson Koivisto Rune som skapat en unik miljö på Hotel Skeppsholmen. Sjöofficersmässen har kapacitet för 80 middagsgäster, tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet.

Oavsett hur ni önskar att ert bröllop ska se ut hjälper vi till att arrangera en oförglömlig dag och kväll.

För bokning och frågor

+46 8 - 407 23 60
events@hotelskeppsholmen.se

VIGSELPAKET

Något gammalt, något nytt. Arrangera ert livs största ögonblick i unik miljö på Hotel Skeppsholmen. I våra festvåningar och matsalar finns gott om plats för vackra bröllop. Vi har två anrika och vackra lokaler; magiska Skridskopaviljongen för det lite mindre bröllopet och Sjöofficersmässen för det något större.

SJÖOFFICERSMÄSSEN

Lokal för upp till 100 sittande, alternativt 120 stående gäster.

  • Lokal 12:00-16:00
  • Blomsterarrangemang 2 st
  • Personal

Pris från 26 500 kr
Alla priser är inklusive moms.

SKRIDSKOPAVILJONGEN

Lokal för upp till 42 sittande, alternativt 75 stående gäster.

  • Lokal 12:00-16:00
  • Blomsterarrangemang 2 st
  • Personal

Pris från 26 500 kr

Alla priser är inklusive moms.