BRÖLLOP OCH VIGSEL

Mitt i Stockholms city, i en historisk byggnad från 1699, ligger en tillflyktsort för alla sinnen. Hotel Skeppsholmen erbjuder en unik plats vid vattenbrynet, designad av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune och Erséus Arkitekter. Med ett genomgående skandinaviskt koncept i mat, design, musik och mode blir er bröllopsdag till en minnesvärd upplevelse.

Vi erbjuder en mängd olika alternativ för bröllopsarrangemang, från intima ceremonier till storslagna fester för upp till 120 gäster. Våra festvåningslokaler, som den historiska Skridskopaviljongen och den klassiska Sjöofficersmässen, ger er möjlighet att välja den perfekta platsen för ert bröllop.

För större sällskap erbjuder vi möjligheten att kombinera Skridskopaviljongen och Sjöofficersmässen för en sömlös festupplevelse. Efter en fördrink och bröllopsmiddag i Sjöofficersmässen kan gästerna fortsätta festen i Skridskopaviljongen, som är redo med bar och dansgolv.

Kontakta oss för mer information eller för att boka er speciella dag.

SKRIDSKOPAVILJONGEN

Skridskopaviljongen är en historisk pärla på Kastellholmen, 100 meter från vårt hotell. Byggd år 1882 av Oscar II för Kungliga Skridskoklubben och Kungliga Svenska Segelsällskapet, erbjuder den vackra salonger med originaldekor och storslagen utsikt över Stockholms vatten och landmärken såsom Söders höjder, Gamla stan och Nordiska museet.

Skridskopaviljongen rymmer 42 sittande gäster eller 75 stående/minglande gäster.

SJÖOFFICERSMÄSSEN

Hotel Skeppsholmens klassiska festvåning Sjöofficersmässen är en ypperlig lokal för er bröllopsdag. Här har sjöofficerarna firat och festat sedan mitten av 1800-talet. Lokalen är mycket ljus och praktfullt prydd med originaldekor och antika fönsterluckor till de stora fönstren där ljuset strålar in från söder.

Sjöofficersmässen rymmer 90 sittande gäster eller 120 stående/mingelande gäster

VIGSELPAKET

Något gammalt, något nytt. Arrangera ert livs största ögonblick i unik miljö på Hotel Skeppsholmen. I våra festvåningar och matsalar finns gott om plats för vackra bröllop. Vi har två anrika och vackra lokaler; magiska Skridskopaviljongen för det lite mindre bröllopet och Sjöofficersmässen för det något större. Efter vigseln så har ni möjlighet att stanna kvar i våra vackra festvåningslokaler för att avnjuta en bröllopsmiddag med era nära och kära.

BRÖLLOPSPAKET

Vi erbjuder tre olika bröllopspaket, där vi tillsammans skapar dina drömmar till liv. Vi hjälper er längst vägen och tar fram en meny, dryck, blommor och annat


Skicka bröllopsförfrågan