Julbord på Långa Raden

JULBORD PÅ LÅNGA RADEN

På Långa Raden, beläget på den magiska ön Skeppsholmen, kan du uppleva en riktig julstämning. Vi är stolta över att erbjuda ett klassiskt svenskt julbord.

Vi dukar upp ett dignande julbord med sex serveringar, där varje rätt är noggrant utvald för att ge dig den ultimata smakupplevelsen. Vi börjar med en variation av sillar och våra egna laxar, noggrant tillagade och kryddade, är en äkta delikatess som du inte vill missa.

Vidare på bordet finner du den klassiska julskinkan, saftig och smakrik, som utgör en central del av det svenska julbordet. För att ge dig den äkta julstämningen erbjuder vi också dopp i grytan.

Men julbordet på Långa Raden tar inte slut där. Efter alla hjärtliga rätter är det dags att avrunda med något sött och salt. Gotta dig i vårt ost- och efterrättsbord, där du kan välja bland en mängd olika ostar, och sötsaker.

Är ni ett sällskap på 11 personer eller fler, vänligen maila events@hotelskeppsholmen.se så hjälper vi dig vidare.

Pris:
Eftermiddagssittning 825 :-
Kvällssittning 1095:-
Julafton 1400:-

Julbord eftermiddag

Julbord kväll

Julafton på Långa Raden

Välkomna att fira Julafton med oss och njut av vårt klassiska julbord. Upplev en smakrik jullunch eller middag med noggrant utvalda delikatesser för en minnesvärd stund.

Slå er ner vid vårt vackert dekorerade bord, njut av god mat och umgås i julens anda. Varmt välkomna till en minnesvärd julupplevelse!


Boka bord

JULBORD FÖR GRUPPER OCH FÖRETAG

För större grupper eller företag erbjuder vi ett privat julbord i vår festvåning Sjöofficermässen, perfekt för upp till 100 sittande gäster. Alternativt kan vi arrangera en julinspirerad trerättersmiddag.

För en komplett festupplevelse föreslår vi att kombinera Sjöofficersmässen med vår fantastiska lokal Skridskopaviljongen, där ni kan fortsätta festen med bar och dansgolv efter julbordet. Låt oss skapa en oförglömlig upplevelse för er grupp!


Skicka förfrågan

SJÖOFFICERSMÄSSEN

SKRIDSKOPAVILJONGEN