Julbord på Långa Raden

På Långa Raden, beläget på den magiska ön Skeppsholmen, kan du uppleva en riktig julstämning. Vi är stolta över att erbjuda ett klassiskt svenskt julbord.

Vi dukar upp ett dignande julbord med sex serveringar, där varje rätt är noggrant utvald för att ge dig den ultimata smakupplevelsen. Vi börjar med en variation av sillar och våra egna laxar, noggrant tillagade och kryddade, är en äkta delikatess som du inte vill missa.

Vidare på bordet finner du den klassiska julskinkan, saftig och smakrik, som utgör en central del av det svenska julbordet. För att ge dig den äkta julstämningen erbjuder vi också dopp i grytan.

Men julbordet på Långa Raden tar inte slut där. Efter alla hjärtliga rätter är det dags att avrunda med något sött och salt. Gotta dig i vårt ost- och efterrättsbord, där du kan välja bland en mängd olika ostar, och sötsaker.

Är ni ett sällskap på 8 personer eller fler, vänligen maila events@hotelskeppsholmen.se så hjälper vi dig vidare.

Pris:
Eftermiddagssittning 825 :-
Kvällssittning 1050:-
Julafton 1400:-

Julbord eftermiddag

Julbord kväll

Julafton på Långa Raden

Vi vill hälsa er varmt välkomna att fira Julafton med oss genom att njuta av vårt klassiska julbord. Ta del av en traditionell och smakrik jullunch eller middag, där vårt noggrant sammansatta utbud av läckerheter och delikatesser kommer att ge er en minnesvärd upplevelse.

Slå er ner vid vårt vackert dekorerade bord, njut av god mat och umgås i julens anda hos oss. Varmt välkomna till en julupplevelse att minnas!


Boka bord

Julbord för grupper och företag

Är ni en större grupp eller företag som önskar att sitta avskilt så erbjuder vi er ett privat julbord i Sjöofficermässen. För mer information och bokning vänligen kontakta events@hotelskeppsholmen.se

Avbokningsregler

För privatpersoner gäller följande avbokningsregler:

Du kan avboka upp till 3 dagar innan ankomst, därefter debiteras 100% av bokningens värde.

Ni kan ändra antalet gäster med 2-3 personer fram till 24 timmar innan ankomst utan att det debiteras. Efter detta debiteras det fullpris.

För större grupper och företag gäller:

Avbokningar som sker senare än 2 veckor innan ankomst, debiteras med 75% av bokningens värde.

Avbokningar som sker senare än 1 veckor innan ankomst, debiteras med 100% av bokningens värde.

Ni kan ändra antalet gäster med 2-3 personer fram till 48 timmar innan ankomst utan att det debiteras. Efter detta debiteras det fullpris.