Födelsedagsfest

När det blir dags för kalas hjälper vi på Hotel Skeppsholmen gärna till!

Födelsedagen firar du bäst hos oss, vi har två vackra lokaler och är vana vid att planera och genomföra privata tillställningar, stora som små.

Skridskopaviljongen, tidigare kallat Kungliga skridsko- och roddklubbens paviljong, är en vacker tegelbyggnad på Kastellholmen. På 1860-talet när skridskoåkning var omåttligt populärt bland de högre samhällsskikten bildades Kungliga Skridskoklubben i Stockholm. Skridskopaviljongen blev då kungafamiljens värmestuga när det vilade mellan åken. Vi är stolta över att paviljongen än idag används för nöje och bjuder in till en av Stockholms vackraste matsalar med mycket historia. En perfekt matsal för födelsedagsfest. I Skridskopaviljongen arrangerar vi middagar för upp till 40 sittande gäster, alternativt 70 stående.

I Hotel Skeppsholmens huvudbyggnad ligger Sjöofficersmässen, en vacker matsal uppförd på 1800-talet. Här har sjöofficerare firat i över 250 år, något vi vill ta vara på. En ljus och praktfylld matsal med originaldekor och antika fönsterluckor skapar en varm och genuin miljö. Historiska detaljer möter samtida design i form av Claesson Koivisto Rune som skapat en unik miljö på Hotel Skeppsholmen. Sjöofficersmässen har kapacitet för 80 middagsgäster, tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet.

Oavsett hur du önskar att ditt födelsedagsfirande ska se ut hjälper vi till att arrangera en oförglömlig dag eller kväll.

För bokning och frågor

+46 8 - 407 23 60

events@hotelskeppsholmen.se