FIRA PÅ SKEPPSHOLMEN

När det blir dags för livets stora dagar och högtider hjälper vi på Hotel Skeppsholmen gärna till!

Vi hjälper gärna till att planera och duka upp för födelsedagsfest, kräftskiva, middagar och andra festliga tillställningar. Vi har två vackra lokaler och är vana vid att planera och genomföra privata tillställningar, stora som små.

Skridskopaviljongen, tidigare kallat Kungliga skridsko- och roddklubbens paviljong, är en vacker tegelbyggnad på Kastellholmen. På 1860-talet när skridskoåkning var omåttligt populärt bland de högre samhällsskikten bildades Kungliga Skridskoklubben i Stockholm. Skridskopaviljongen blev då kungafamiljens värmestuga när det vilade mellan åken. Vi är stolta över att paviljongen än idag används för nöje och bjuder in till en av Stockholms vackraste matsalar med mycket historia. En perfekt matsal för födelsedagsfest. I Skridskopaviljongen arrangerar vi middagar för upp till 42 sittande gäster, alternativt 75 stående.

I Hotel Skeppsholmens huvudbyggnad ligger Sjöofficersmässen, en vacker matsal uppförd på 1800-talet. Här har sjöofficerare firat i över 250 år, något vi vill ta vara på. En ljus och praktfylld matsal med originaldekor och antika fönsterluckor skapar en varm och genuin miljö. Historiska detaljer möter samtida design i form av Claesson Koivisto Rune som skapat en unik miljö på Hotel Skeppsholmen. Sjöofficersmässen har kapacitet för 100 middagsgäster, tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet.

För de som önskar en sammanslagning av båda lokalerna kan vi arrangera en magisk fest med bar och dansgolv för att fira er kärlek långt in på natten.

Oavsett hur du önskar att ditt firande ska se ut hjälper vi till att arrangera en oförglömlig dag eller kväll.

Skicka förfrågan


För frågor vänligen kontakta
events@hotelskeppsholmen.se