SOMMAREN RUNT HÖRNET

När du besöker oss under vår eller sommar erbjuder Hotel Skeppsholmen det bästa av två världar med ena foten i Stockholms innerstad och den andra i Svenska skärgården. Läget gör Hotel Skeppsholmen till den ultimata Stockholmupplevelsen för resenärer som önskar en mix av lugn och storstadspuls. Med Skeppsholmen som bas kan du enkelt ta dig runt i staden vattenvägen via de charmiga färjorna, som tar dig till både Gamla Stan, Södermalm och Djurgården på 5 minuter. Du kan även ta dig runt till fots, med Skeppsholmen som utgångspunkt finns alla stadens attraktioner inom gångavstånd.

Efter att ha avnjutit vår dignande frukost som ingår för alla gäster är det dags att öva på din serve på Sveriges första utomhustennisbana som tillhör hotellet. Efter game, set, match är du välkommen att äta lunch på vår terrass eller avnjuta en drink på en solstol i vår vackra trädgård. Du kan även göra ett besök på Moderna Museet som ligger granne med oss på ön. Avsluta kvällen på vår Restaurant Långa Raden där det svenska matarvet står i fokus eller njut av en kväll på stan. Vi ser fram emot att önska Dig välkommen!

Skeppsholmen

Stockholm är byggt på 14 öar som är sammanlänkade av 57 broar. Hotel Skeppsholmen ligger på en av det minsta och grönaste av våra Stockholmsöar, Skeppsholmen.

Tennis

Tennisbanan på Hotel Skeppsholmen finner du precis vid vattnet framför hotellet. Den lät byggas av Kung Oscar II år 1882, Sveriges första utomhusbana.

Trädgård

Efter game, set, match är du välkommen att äta lunch på vår terrass eller avnjuta en drink på en solstol i vår vackra trädgård.

Reser du med barn

Vårt barnvänliga läge på naturnära Skeppsholmen och vår stora trädgård bjuder in till mysiga sommardagar. Hos oss får alla övernattande barn ett armband vid incheck som ger dem gratis glass under hela vistelsen.