Bästa prisgaranti

När du bokar din övernattning hos oss på Hotel Skeppsholmen via vår hemsida garanterar vi att du alltid får tillgång till våra lägsta priser. Skulle du hitta ett lägre pris på någon annan hemsida ger vi dig 10 % rabatt på priset och en överraskning som väntar på ditt rum vid incheckning.

Våra villkor

Din bokning måste göras via Hotel Skeppsholmens hemsida. Om du skulle hitta ett lägre pris för samma hotell, rumskategori, antal personer, ankomstdatum, avresedatum och med samma villkor inom 24 timmar från bokningstillfället på en annan hemsida måste du anmäla detta skriftligen senast 72 timmar före ankomst till reservations@hotelskeppsholmen.se. När du anmäler det ber vi dig uppge följande: adress till hemsidan där det lägre priset finns tillgängligt, bevis på det lägre priset t ex bekräftelse med bokningsnummer och även bekräftelse på bokningen gjord på www.hotelskeppsholmen.se och kontaktinformation till dig så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

Denna garanti gäller dock inte för bokningar som inte är tillgängliga för allmänheten t ex avtalspriser för företag, resebyråer, grupp- och konferenspriser.

För övriga frågor och mer information, vänligen kontakta vår bokningsavdelning, på telefon 08-407 23 50 eller e-mail reservations@hotelskeppsholmen.se.