FÖRETAGSFEST

Välkomna till vår unika urban oas där vi tillsammans med er skapar minnesvärda stunder för företagsfester och middagar. I våra mångsidiga eventlokaler kan ni arrangera allt från små och intimata tillställningar för 20 gäster till storslagna fester för upp till 100 gäster.

För era kära gäster erbjuder vi 77 eleganta rum och sviter för en avkopplande vistelse efter en festlig kväll. Nestlat i den fantastiska miljön nära centrum, erbjuder vi inte bara en fängslande atmosfär utan även en spektakulär omgivning. Vår prisbelönta mat, serverad antingen som en sällskapsmeny eller buffé, är noggrant sammanställd och kompletteras perfekt med ett urval av utsökta viner.

För att ge er fest en extra touch har vi ett brett nätverk av DJs och florister som kan skapa en atmosfär som passar just era önskemål. Dessutom kan ni dra nytta av vår nära kontakt med öppet hav för roliga och minnesvärda aktiviteter.

För ett komplett arrangemang är det en trevlig idé att kombinera båda våra lokaler, där middagen kan avnjutas i Sjöofficersmässen följt av en kväll med bar, mingel och dans i Skridskopaviljongen. Låt oss tillsammans skapa en oförglömlig upplevelse för er och era gäster!