DOP OCH NAMNGIVNING

Bjud in till dop eller namngivningsceremoni på Hotel Skeppsholmen. Samla familj och vänner till en av livets minnesvärda stunder.

Dop eller namngivningsceremoni är en stor dag för familjen där vi på Hotel Skeppsholmen vill att ni ska njuta av stunden. Dop eller namngivningsceremoni passar bra i flera av våra unika lokaler. Vi skräddarsyr er mottagning precis som ni önskar. Hotel Skeppsholmen är den perfekta platsen för en minnesvärd stund med familj och vänner.

Skridskopaviljongen, tidigare kallat Kungliga skridsko- och roddklubbens paviljong, är en vacker tegelbyggnad på Kastellholmen. På 1860-talet när skridskoåkning var omåttligt populärt bland de högre samhällsskikten bildades Kungliga Skridskoklubben i Stockholm. Skridskopaviljongen blev då kungafamiljens värmestuga när det vilade mellan åken. Vi är stolta över att paviljongen än idag används för nöje och bjuder in till en av Stockholms vackraste rum med mycket historia. En perfekt matsal för dop. I Skridskopaviljongen arrangerar vi dop för upp till 40 sittande gäster, alternativt 70 stående.

I Hotel Skeppsholmens huvudbyggnad ligger Sjöofficersmässen, en vacker matsal uppförd på 1800-talet. Här har sjöofficerare firat i över 250 år, något vi vill ta vara på. En ljus och praktfylld sal med originaldekor och antika fönsterluckor skapar en varm och genuin miljö. Historiska detaljer möter samtida design i form av Claesson Koivisto Rune som skapat en unik miljö på Hotel Skeppsholmen. Sjöofficersmässen har kapacitet för 80 sittande gäster, tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet.

Oavsett hur du önskar att dopet ska se ut hjälper vi till att arrangera en oförglömlig dag eller kväll.

För bokning och frågor

+46 8 - 407 23 60

events@hotelskeppsholmen.se