Kräftskiva

Bjud in nära och kära till en oslagbar kräftskiva på Hotel Skeppsholmen. Låt oss duka upp till en oförglömlig kväll med vänner eller kollegor. Vi pyntar med lustiga hattar, sånghäfte och kräftgirlanger.

Skridskopaviljongen, tidigare kallat Kungliga skridsko- och roddklubbens paviljong, är en vacker tegelbyggnad på Kastellholmen. På 1860-talet när skridskoåkning var omåttligt populärt bland de högre samhällsskikten bildades Kungliga Skridskoklubben i Stockholm. Skridskopaviljongen blev då kungafamiljens värmestuga när det vilade mellan åken. Vi är stolta över att paviljongen än idag används för nöje och bjuder in till en av Stockholms vackraste matsalar med mycket historia. En perfekt matsal för kräftskiva. I Skridskopaviljongen arrangerar vi kräftskivor för upp till 40 sittande gäster.

I Hotel Skeppsholmens huvudbyggnad ligger Sjöofficersmässen. Här har sjöofficerare firat i över 250 år, något vi vill ta vara på. En ljus och praktfylld matsal med originaldekor och antika fönsterluckor skapar en varm och genuin miljö. Historiska detaljer möter samtida design i form av Claesson Koivisto Rune som skapat en unik miljö på Hotel Skeppsholmen. Sjöofficersmässen har kapacitet för 80 middagsgäster, tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet.

För bokning och frågor

+46 8 - 407 23 50

events@hotelskeppsholmen.se