Vi är stolta över våra samarbeten med stilbildande ACNE som klär vår personal och att svenskdesignade Bread & Boxers högkvalitativa underkläder i stilren design finns till försäljning på alla v

Vänner, Välgörenhet & Svanenmärkt

Bread and Boxer


På alla våra hotellrum finns det svenskdesignade underklädesmärket Bread & Boxers högkvalitativa underkläder i stilren design till försäljning. 

Läs mer om Bread and Boxer >

Operakällaren Trophy & Unicef


Varje gång du äter utvalda rätter på vår meny i vår restaurang Långa Raden så skänker du 10 kr till UNICEFs vattenprojekt i samarbete med Hotel Skeppsholmen och Operakällaren. 

Läs mer om Operakällaren Trophy >

Project Playground

Vi förändrar världen tillsammans med Project Playground! Genom vårt stöd kan Project Playground fortsätta sitt viktiga arbete för att stärka utsatta barn och ungdomar i Sydafrikas kåkstäder.
www.project-playground.org

Svanen


På Hotel Skeppsholmen är vi stolta över att kunna presentera ett omfattande och engagerande miljöprogram som nu fått miljömärkningen Svanen. Vi är det första hotell någonsin som blev miljöcertifierat redan från start!

Läs mer om Svanenmärkta hotell >

Moderna Museet


Vi är stolt sponsor av vår granne Moderna Museet.

Läs mer om Moderna Museet >

Alma

Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA)

Världens största barn- och ungdomslitteraturpris som syftar till att stärka och öka intresset för barn- och ungdomslitteratur i världen.
Läs mer om ALMA >

DELA DENNA SIDA

Facebook Twitter Google Plus

VAR FÖRST ATT FÅ ERBJUDANDEN FRÅN OSS

Senaste nyheterna & spännande erbjudanden
direkt i din inkorg. 

HITTA RÄTT HOS HOTEL SKEPPSHOLMEN

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Pizzeria Stockholm Giro