The Officer’s Suite

Vår svit på 64 m2 erbjuder en spatiös och modern atmosfär. Delvis vindskänsla och ett välkomnande vardagsrum ger detta rum en speciell charm.

Junior Suite

Våra spatiösa och harmoniska juniorsviter är 35-45 m2 och har en 180 säng. Vi erbjuder fyra juniorssviter, alla med sin egen charm och karaktär.

Deluxe Sea & Garden view

Våra Deluxerum är 28-35m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk miljö från 1699 med många gamla detaljer bevarade.

Superior XL

Våra Superior XL-rum är 25-29 m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk miljö från 1699 med många gamla detaljer bevarade.

Standard Sea & Garden view

Våra Standard Sea & Garden view är 14-16 m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en miljö med många gamla detaljer bevarade.

Standard

Våra Standardrum är 14-16 m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en miljö med många gamla detaljer bevarade.

BOKA HOTELL

HITTA RÄTT HOS HOTEL SKEPPSHOLMEN

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Pizzeria Stockholm Giro