Standard

Våra Standardrum är 14-16 m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en miljö med många gamla detaljer bevarade.

Standard Sea & Garden view

Våra Standard Sea & Garden view är 14-16 m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en miljö med många gamla detaljer bevarade.

Superior XL

Våra Superior XL-rum är 25-29 m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk miljö från 1699 med många gamla detaljer bevarade.

Deluxe Sea & Garden view

Våra Deluxerum är 28-35m2. Inredningen är en inspirerande blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk miljö från 1699 med många gamla detaljer bevarade.

Junior Suite

Våra spatiösa och harmoniska juniorsviter är 35-45 m2 och har en 180 säng. Välj mellan Kaptenssviten, Amiralssviten, Punchverandan och Ehrensvärds svit.

The Officer’s Suite

Vår svit på 64 m2 erbjuder en spatiös och modern atmosfär. Delvis vindskänsla och ett välkomnande vardagsrum ger detta rum en speciell charm.

HOTELL & WEEKENDPAKET

Julbord

På Hotel Skeppsholmen dukar vi upp ett traditionsenligt svenskt julbord med allt som hör därtill med start den 28 november till och med 24 december.

Fira kärleken med en vistelse på Hotel Skeppsholmen.

Kärlek

Fira kärleken med en vistelse på Hotel Skeppsholmen. Koppla av i ett av våra härliga hotellrum med ett välkomstpaket innehållande underkläder från Bread & Boxers.

Early Bird

Boka tidigt & Spara

Boka ditt hotellrum direkt på vår hemsida, det är bara här du hittar det absolut bästa priset. 
Du kan spara upp till 15 % på din vistelse om du är ute i god tid.

På Hotel Skeppsholmen har du allra bästa utgångsläge för en kulturell helg i Stockholm.

Kultur & Välgörenhet

På Hotel Skeppsholmen har du allra bästa utgångsläge för en kulturell helg i Stockholm. Granne med hotellet ligger bland annat Moderna Museet och Arkitekturmuseet.

Köttbullar

Köttbullar

Skeppsholmen är en rofylld och inspirerande plats där du kan ladda batterierna efter en hel dags turistande bland stadens många sevärdheter.

Bo 3 nätter spara 10%

Stanna lite längre och upplev mer av Stockholm, bo 3 nätter och spara 10 %. Upptäck en stadsoas mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699.

BOKA HOTELL

HITTA RÄTT HOS HOTEL SKEPPSHOLMEN

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Fabriken Furillen Hotell Gotland Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Best Western Täby Park