Brunch - premiär 30/9

Ta en promenad till oss och upplev vår fantastiska a-la-carte brunch. Med ett oslagbart läge på lummiga ön Skeppsholmen -  endast en kort promenad från city med utsikt över vattnet och söder får ni det ultimata helg-lugnet. Från och med i år serveras brunchen på både lördagar- och söndagar.

Av vår kökschef Magnus Johansson beskrivs vår brunch som “enkel och vällagad av våra favoritråvaror” - på menyn serveras fantastiska rätter som alla har en speciell plats i våra kockars hjärtan. Menyn är omsorgsfullt utvald och med råvaror som alla har sin egna unika kvalitet.

Njut av klassiker som sikrom med 24 månaders lagrad prästost royal, vår krispigt friterade strömming eller biff skivad på surdegsbröd med grillad sallad och pepparot. Som tillbehör serverar vi pommes frites som friteras i oxfett för en extraordinär krispighet, vår hemgjorda krämiga potatissallad med senapsdressing och sallad med lagrad prästost. För den ultimata avslutningen har vi plockat ut våra favoritdesserter. Missa inte vår krämiga polka milkshake och våra fattiga riddare vända i kanel och socker med rabarberfyllning  som serveras med jordgubbsmousse, frukt och färska bär.

Boka bord

ÖPPETTIDER - BRUNCH

Lördag-Söndag 12.00 - 16.00