MER FRÅN HOTEL SKEPPSHOLMEN

Menyer på Långa Raden

Menyer på Långa Raden

Restaurang Långa Radens menyer bjuder på svenska husmansrätter samt en rad moderna klassiker. Kom förbi på en drink, en middag eller en klassisk fika.

Bröllop & Fest

Bröllop & Fest

Arrangera ert livs största fest i unik miljö på Hotel Skeppsholmen eller i Skridskopaviljongen. I våra festvåningar och matsalar finns gott om plats för festligt firande.

Möten & Events

Möten & Events

En unik plats för sammankomster av alla slag. På Hotel Skeppsholmen erbjuder vi en rad möjligheter för ditt nästa event. Våra festvåningar välkomnar upp till 150 gäster.

ERBJUDANDEN

Fira kärleken med en vistelse på Hotel Skeppsholmen.
Kärlek

Fira kärleken med en vistelse på Hotel Skeppsholmen. Koppla av i ett av våra härliga hotellrum med ett välkomstpaket innehållande underkläder från Bread & Boxers.

Early Bird
Boka tidigt & Spara

Boka ditt hotellrum direkt på vår hemsida, det är bara här du hittar det absolut bästa priset. 
Du kan spara upp till 20 % på din vistelse om du är ute i god tid.

Söndagsbrunch
Söndagsbrunch

Söndagsbrunchen är baserad på vår omtyckta frukost med omsorgsfullt utvalda svenska råvaror i linje med vårt genomgående svenska koncept i mat, design, musik och mode.

VAR FÖRST ATT FÅ ERBJUDANDEN FRÅN OSS

Senaste nyheterna & spännande erbjudanden
direkt i din inkorg. 

VÄNNER, VÄLGÖRENHET & SVANENMÄRKT

Vi är stolta över våra samarbeten med stilbildande ACNE som klär vår personal och att svenskdesignade Bread & Boxers högkvalitativa underkläder i stilren design finns till försäljning på alla våra rum.

HITTA RÄTT HOS HOTEL SKEPPSHOLMEN

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Fabriken Furillen Hotell Gotland Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Best Western Täby Park